• Activitatea editurii se concentrează, în primul rând, pe aducerea în fața publicului român a cărților SF & Fantasy de calitate, atât în formatul tradițional, cât și în format E-book. Millenium Books sprijină autorii români care cred că acest gen trebuie să se dezvolte, să evolueze atât calitativ, cât și cantitativ. Totodată, oferă autorilor străini posibilitatea de a fi prezenți pe piața românească, traducând și adaptând texte ale scriitorilor clasici, consacrați dar și texte ale scriitorilor moderni, ai zilei de astăzi.

  • Având la bază filozofia "Citește liber" și pasiunea pentru inovație, compania Kobo oferă unul dintre serviciile de eReading cu o dezvoltare foarte rapidă. "Citește liber" izvorăște din credința celor de la Kobo conform căreia publicul ar trebui să aibă libertatea de a citi orice carte, oricând, oriunde, cu ajutorul oricărui dispozitiv electronic. Prin urmare, Kobo a atras milioane de cititori din peste 170 de țări și are unul dintre cele mai mari cataloage eReading din lume, cu peste 2,5 milioane de E-books, ziare și publicații.

  • Amazon, companie aflată în topul Fortune 500, cu sediul în Seattle, Washington, este lider mondial în e-commerce. Din 1995 când Amazon Jeff Bezos a demarat această afacere, oferta de produse, site-urile internaţionale şi reţeaua mondială de centre de servicii pentru clienţi s-au extins semnificativ. În prezent, Amazon oferă publicului de la cărţi şi electronice, până la rachete de tenis şi bijuterii cu diamante.

  • www.elefant.ro este un proiect al Universal Online Promotion, realizat cu finanțare din partea prestigiosului fond de investiții, Greenlight Invest. www.elefant.ro este cel mai nou portal online din România și include o librărie virtuală, un blog literar și, totodată, o comunitate, redefinind în mod original experiența de shopping cultural.

  • iTunes este o aplicație gratuită, care permite organizarea și rularea fișierelor audio și video pe propriul computer. Este și un magazin care oferă toate produsele din domeniul divertismentului de care ai nevoie. Este locul perfect unde poți asculta muzică, urmări filme, citi cărți și face cumpărături. Indiferent de câte cărți ai, le poți lua cu tine pe toate. iTunes numără aproape 1.5 milioane de titluri. Poți alege dintre biografii, cărți polițiste, comedii, opere clasice și cărți de dezvoltare personală, manuale de istorie, literatură, știință și alte materii. Chiar și iBook-uri pentru iPad. Fișierele achiziționate îți vor fi disponibile automat pe laptop, iPhone, iPad etc. Iar dacă ai început o carte pe iPad, o poți continua pe iPhone.

  • Profitând de depozitele uriașe din Statele Unite, Barnes & Noble are în stoc, pentru livrare imediată, peste 1 milion de titluri. Cu un asemenea inventar, este foarte important ca toți clienții să aibă la dispoziție o modalitate de a căuta și găsi exact cărțile pe care le vor. Motorul de căutare al Barnes & Noble permite clienților să găsească o carte după titlu, autor sau cuvânt cheie, în doar câteva secunde. Cei care au o idee generală despre ceea ce caută pot folosi paginile de căutare pentru a trece prin sute de categorii și pentru a găsi exact cartea pe care o doresc. Mai mult, Barnes & Noble oferă descrieri și comentarii, iar programul See Inside permite clienților să citească pasaje din zeci de mii de cărți. Barnes & Noble oferă și recomandări și comentarii ale clienților pentru mii de publicații.

  • Cu peste 550 de magazine pe marile bulevarde şi 490 de magazine în aeroporturi, gări și spitale, WHSmith este unul dintre cele mai mari grupuri de comerț cu amănuntul din Marea Britanie și, în același timp, un nume de uz casnic. Probabil cel mai bine ne știți pentru cărţile, ziarele şi articolele noastre de papetărie. Datorită partenerilor noştri atent aleși, oferim o gamă tot mai largă de bunuri prin intermediul magazinelor și al site-ului nostru - de la cărţi personalizate pentru copii, până la felicitări şi abonamente la diverse reviste.

  • Povestea firmei Angus & Robertson a început în februarie 1882, când un tânăr scoţian pe nume George Robertson a obținut o slujbă la o librărie din Sydney, la numai patru zile după sosirea în Australia. Unsprezece luni mai târziu, colegul David Angus s-a alăturat echipei, însă după doi ani, a decis să se lanseze în afaceri pe cont propriu. În 1884 a deschis primul său magazin în Sydney. Din acest umil început, David Angus a creat o afacere menită să crească cu mult peste așteptările sale conservatoare.

  • Fnac, filială a grupului PPR, este lider în distribuţia bunurilor culturale și de entertainment. Este singurul distribuitor care propune, într-un spaţiu unic, o combinaţie exclusivă de şase tipuri de produse: cărţi, înregistrări, micro-informatică, sunet, video şi fotografie. Fnac este compania care oferă un concept inovator, aducând sub același acoperiș produsele culturale și produsele high-tech.

  • Compania a fost fondată în anul 1882 atunci când un tipograf şi legător de cărţi şi un editor şi librar și-au unit afacerile, pentru a crea o editură naţională, care curând va domina comerțul de carte din Noua Zeelandă. Fiind editori de carte educaţională, magazinele lor au fost perfecte pentru cei care doreau să se educe prin achiziţionarea de ziare, reviste sau cărţi. Compania a devenit cel mai mare editor de carte educațională din emisfera sudică.

  • Indigo este compania care spune poveşti şi creează experiențe, continuând să îmbogăţească viaţa clienţilor săi cu cărţi, E-books, jucării, cadouri şi produse de îmbunătăţire a stilului de viață. Produsele Indigo oferă calitate, frumuseţe şi design atemporal și pot fi găsite prin intermediul celor 247 de magazine naţionale şi online. Distribuția de cărți rămâne în centrul activității Indigo, cel mai mare furnizor canadian de idei şi inspiraţie.